Värdet av att ha fina vänner

Man kan inte få allt här i världen, men något jag fått äran att få ha i mitt liv är genuina, lojala och stöttande vänner. Ibland missar vi det fina vi har mitt framför oss. Vi har för bråttom att söka efter lycka i saker vi inte har eller i saker vi inte kan få, men egentligen finns det som betyder allra mest oftast bara ett samtal bort.
 
 
 
 
 
 
Jag tror verkligen att det kan vara svårt att hitta människor som 100% är helt rätt för just dig i min ålder. Många är osäkra på sig själva och är något de inte vill vara. Då är det svårt att lära känna dem.Något jag personligen brinner för är att stötta mina vänner och motivera dem till att vara sig själva och att våga följa sina drömmar. Jag mår verkligen bra av att se mina vänner lyckas och utvecklas och jag mår även väldigt bra av att kunna finnas där när de behöver mig. Jag vet att det är något jag personligen värderar väldigt högt. Att ha vänner som man alltid kan vända sig till och som alltid öppnar dörren om du behöver komma in.
Något jag tror att många känner, inkl. jag,  är att det kan kännas som en press att dela med sig av allt som händer i livet till sina närmsta vänner, men det tycker jag är helt fel. Man ska kunna behålla saker privat om man känner att man behöver det och när eller om man någonsin blir redo att prata om det så ska man inte behöva skämmas för att man inte delat med sig av informationen tidigare.
Äkta vänner är så viktigt för att man ska orka med vardagen. Jag tror att man verkligen inser hur mycket de gör för en och hur mycket de tillför i ens liv när man går igenom tuffa och jobbiga perioder. Man märker verkligen vart man har varandra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina vänner är så oerhört fina inifrån och ut och de förtjänar allt gott livet har att ge. Om de bara visste hur mycket de verkligen ger mig, bara genom att finnas och vara sig själva. Precis som att jag brinner för att hjälpa mina vänner, så vet jag att de verkligen bryr sig och vill hjälpa mig. 
Jag får så mycket kärlek från mina vänner dagligen och de stöttar och pushar mig genom varje dag. Det är verkligen svårt för mig att förklara vad det betyder för mig att ha vänner som dem jag har. Utan dem hade mitt liv varit lite som ett omålat hus, en cupcake utan frosting eller en jul utan pepparkakor och julmust. De gör mitt liv roligare att leva.
 
 
 
 
 
 
 
I vissa kompisförhållanden har jag tidigare känt mig dömd och pressad till att göra saker jag inte velat, men så känner jag inte nu. Jag skulle kunna beskriva mina vänner som respektfulla, omtänksamma, godhjärtade, jordnära, roliga och hjälpsamma. Det är såklart bara några adjektiv som passar, men jag skulle kunna skriva så mycket mycket mer.
 
Jag tror att ni vid det här laget har insett att jag värderar mina vänner högst av allt. Utan dem hade jag inte varit där jag är idag och jag kan inte tänka mig ett liv utan varje liten människa i min omgivning just nu. Ni motiverar mig till att fortsätta kämpa och kliva upp på morgonen. Ni hjälper mig att förstå värdet av mig själv och mina egenskaper. Ni hjälper mig att leva och att våga tro. Jag ÄLSKAR ER SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET och jag hoppas verkligen att jag visar det. Jag försöker att göra det klart för er alla, men som sagt så har jag verkligen svårt att beskriva min tacksmhet och kärlek till er med ord. Jag är så tacksam över att jag får ha så fina männskor i mitt liv och jag tackar gudarna för att ni alla finns. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni är fina som ni är och det kan ingen ta ifrån er! Kramis kramis kramis
 

RSS 2.0