December

Hejsan svejsan. Har ni alla börjat handla inför jul? Julklappar, baksaker, smink, kläder och allt annat som man måste köpa inför jul. Inte jag iallafall. 
Något jag typ missade helt var att det blev December för flera dagar sedan haha. Den här månaden är verkligen den mest fullspäckade som finns. ALLA i min omgivning fyller år, även jag själv, det är julafton och allt runt det som har med julen att göra, det är lucia, det är massa julkonserter och julgig, det är nyår och ja det är säkert massa mer oxå haha. 
Att vara decemberbarn är inte alltid jättenice faktikst, definitivt inte när man fyller den 29:e!!!
 
 
 
Men iallafall... på skolan började vi repa inför julshowerna ganska tidigt iår och efter det så har jag lagt julen bakom mig lite. Det måste ha varit innan november började till och med. Vi hade våra shower i slutet av november och det gick faktikst mycket bättre ä jag trodde att det skulle. Det var verkligen verkligen roligt att delta. Kan meddela att det är sjuuukt skönt att jag äntligen vågar hålla micken vid munnen när jag sjunger haha. Det underlättar något enormt.
 
 
 
Okej, så de showerna gick väldigt bra, men direkt efter började vi repa med våran kör utanför skolan, inför våra julkonserter. Jag kunde varken texterna eller stämmorna, jag hade total panik alltså. Fyyyy. 
Igår hade vi iaf de här konserterna och det gick hyfsat. Det var precis som på skolan... det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle, men det gick ändå inte bra. 
Jag var sjuukt nöjd igår dock, eftersom jag klarade av att vara med på två konserter utan att svimma!!!! Hur sjukt är inte det? Det har inte hänt på över 2 år.
Efter att varje år varit den som ingen räknar med för att alla antar att man kommer svimma, så känns det minst sagt märkligt att klara sig igenom två konserter trots att jag hade eget solo och mcyekt i huvudet.
Omständigheterna var inte de bästa heller så jag hade självklart förberett mig på det värsta, med det var helt i onödan. 
 
December har hitills levererat. Självklart har man haft sina stunder, men tycker ändå att det gått bra med det mesta. Det sjukaste är ju att det inte ligger en enda snöflinga på marken, vilket förstör ganska mycket. Man har ju noll julkänsla och jag känner mig inte alls speciellt peppad på julen och allt den har att erbjuda. 
Jag lär nog tina upp snart antar jag, och när jag gör det så ska jag försöka njuta av den här månaden istället för att stressa ihjäl mig. 
Eftersom det är slutet av terminen så har man ju sjukt mycket i skolan också. Vet inte alls hur jag ska klara mig de sista veckorna. Har så sjukt mycket plugg och jag har dessutom rep osv. Lovely!
Snart är det lov så då kan man slappna av och njuta av julen. (hoppas jag)
 
 
 
RSS 2.0